ОПИС ПРОЈЕКТА

Грађани Фоче добили су нови простор за шетњу и рекреацију након што је завршена изградња пјешачке стазе десном обалом ријеке Ћехотине дужине 155 метара.

Пјешачка стаза изграђена је уз дјечији парк у Доњем Пољу, а спојила је шеталиште које почиње од горњег ћехотинског моста са стазом која од парка води до ушћа Ћехотине у Дрину.Осим што ће стаза ће користити грађанима Фоче за шетање и рекреативне активности, њеном изградњом уљепшан је овај дио града.

ДЕТАЉИ ПРОЈЕКТА

Осим што ће стаза ће користити грађанима Фоче за шетање и рекреативне активности, њеном изградњом уљепшан је овај дио града.

-Ово је одлично и заиста нам је ово требало, само је неопходно на овим степеницама поставити рукохват за нас старије који прелазимо-каже Фочак, Лука Ковач.

Радове је, у сарадњи са општином, извело фочанско предузеће “Извор”.

-На овом мјесту је раније била једна шикара, зарасло је све било, сада је то један уређен нови простор. Изградили смо стазу дугу више од 150 метара и степенице, тако да је сада спојен овај дио града у једно велико шеталиште. Ми смо извођач радова, а инвеститор је општина-рекао је Миомир Бојат, директор предузећа “Извор”.

Нова стаза, чија је изградња коштала око 10 000 марака, ускоро би требало да буде освијетљена.

ИЗВОЂАЧ РАДОВА

ПВиК а.д. “Извор” ФОЧА

ДЕТАЉИ ПРОЈЕКТА

Categories:
Client: Општина Фоча
Location: Светосавска, Фоча, Република Српска.
Surface Area: 155 m
Completed: 2018
Value: $10000
Link: Visit project

Тражите квалитетног извођача за Ваш наредни пројекат?